BLICKLE GmbH u. Co. KG

Blickle Németország

Blickle Németország

A cég rövid története

BLICKLEAz 1953. Július 1. -én alapított Blickle cég az elmúlt majd 60 év alatt vált Európa egyik vezető, kerekeket és görgőket gyártó vállalatává. A nemzetközi szinten működő Blickle-csoport több mint 500 munkatársat foglalkoztat, ebből 350-en a Rosenfeldi központban dolgoznak.

A cég otthona Rosenfeldben, egy württembergi városkában, a Fekete-erdő és a Bodeni-tó között fekszik. Ez Németország egyik, a finommechanikában és gépgyártásban elért kiváló minőségű termékek által nemzetközileg is elismert területe. A Blickle kerekek és görgők ennek tükrében váltak mintegy 100 országban minőségi fogalommá és bizonyítottak a legkülönbözőbb Felhasználási területeken.

A Blickle alapprogram mintegy 30.000 kerék- és görgőtípust foglal magában 15 - 20.000 kg teherbírás között. A Blickle kerekek és görgők, a különböző gépek és szállítóeszközök valamennyi fajtáján kívül mobillá teszik a mozgatható épületvázakat, konténereket, gyári, labor és konyhai berendezéseket, valamint hidraulikus emelőket, repülőgép-szerelő szerkezeteket, tisztító- valamint Raktárberendezéseket.

A cég alapítása óta eltelt majd 60 év alatt a kerekek és görgők fejlesztése és gyártása természetesen jelentősen megváltozott. A vállalat belső értéke azonban az elmúlt 60 évben azonos maradt: minőség, megbízhatóság és innovációs szellem.