BLICKLE GmbH u. Co. KG

Minőség és szolgáltatás

Minőség és szolgáltatás

Minőség és szolgáltatásA vevőink egyben partnereink is, és a partnereknek többet nyújt az ember az alapszolgáltatásnál. Ehhez az is hozzátartozik, hogy Blickle az alapanyagok választékából csak a legjobbat vételezi, és a kiválasztott anyagok gondos vizsgálatokon mennek keresztül.

Mindemellett valamennyi kerék és görgő, minden egyes munkafolyamat végén vizsgálatra kerül.
Mi ezt értjük százszázalékos minőségi ellenőrzés alatt. Nem csoda, hogy a Blickle cég már 1994-ben megkapta a német kerék- és görgőgyártók közül elsőként az ISO 9001-minősítési tanúsítványt, melyet minden alkalommal megújít.

Kifinomult forgalmazási rendszerünk óramű pontossággal működik, mely szakmai tanácsadók, és területi raktárak sűrű hálózatára épül. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy alapszolgáltatásként rendkívül rövid szállítási határidőt és szállítási megbízhatóságot tudunk biztosítani.

Nem véletlen tehát, hogy legtöbb ügyfelünk minősítési skáláján az első helyen szerepelünk. Vásárlóink tudják, szükség esetén mindent megteszünk, hogy a határidőnek megfelelően tudjunk szállítani - rövid lejáratú megrendelés esetén is.

A már szinte baráti kapcsolat ügyfeleinkkel nem véletlen: a jó viszony cégen belül is a legfontosabb dolgok közé tartozik.
ISO Certifikát ISO Certifikát
  • Német nyelven