BLICKLE GmbH u. Co. KG

Termelés

Termelés

Gyors, precíz, gazdaságos.

Gyors, precíz, gazdaságos.Nagy sorozatok, kis sorozatok, egyedi darabok: a Blickle cég évente kerekek és görgők millióit gyártja. Ekkora mennyiséget csak teljes körű automatizálással lehet elérni. Robotokat és teljesen automatizált gépeket olyan területeken használunk, ahol azok a jobb minőségről és gazdaságosságról gondoskodnak.

Robotok szerelik a kerekeket, gyorsan és pontosan hegesztenek. Modern présparkunk szalagról formálja és préseli a fém alkatrészeket. Gyártósorunk a rövid út és rugalmasság alapelvén épül fel.

Röviden szólva: ahol csak időt és pénzt tudunk vásárlóinknak megspórolni, mi megtesszük.

Vannak területek, ahol a kiváló minőségű emberi munka egyszerűen pótolhatatlan. Legyen az szerelés, gépek szakszerű szervizelése és kezelése, vagy akár a minőségi ellenőrzés. Mindenekelőtt az emberi munkaerő teszi lehetővé, hogy termelésünk gyorsan és rugalmasan reagáljon vevőink igényeire.

Ez teszi lehetővé, hogy rövid határidejű, kis mennyiségű megbízás sem okoz problémát.

Mindegy, hogy kézi vagy gépi erővel történik a termelés: megfelelő szerszámmal minden munka elvégezhető. Ezért sok időt fordítunk szerszámaink tervezésére és elkészítésére. A CAD-adatok közvetlen átvitele a cég saját szerszámműhelyébe garantálja a rövid fejlesztési időt. Minden Blickle prés- és húzószerszám egy kiváló minőségű egyedi darab, melyet itt, házon belül tervezünk és készítünk.