ROLL-N Kft.

Szolgáltatás

Szolgáltatásaink

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy Önt a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben kiszolgálhassuk. Akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben fordul hozzánk, szívesen várjuk kérdéseit, kéréseit és kíváncsiak vagyunk véleményére is.

Termékkonfigurátor - Innovatív és gyors kerék- és görgőkereső a tökéletes termékhez.

A legmegfelelőbb kerék vagy görgő. Ezen az oldalon gyorsan megtalálja a közel 20.000 termék között az Önnek legmegfelelőbb kereket és görgőt!

Kerékválasztás 4 egyszerű lépésben:

  • válassza ki az alapváltozatot
  • jelölje ki a kívánt típust
  • finomítsa a keresést
  • hasonlítsa össze a találatokat
A termékkonfigurátor

Szakmai tanácsadó

Az oldalunkon megtalálja Magyarország egyik legátfogóbb és legteljesebb ipari kerekekkel és görgőkkel foglalkozó szakmai tanácsadóját.Szakmai tanácsadás

Letöltés

Az oldalon letölthető legújabb G15 Kerekek és Görgők katalógusunk és további információs prospektusok, regisztráció után CAD és más 3D-s rajzok közvetlenül a gyártó oldaláról, ISO certifikát.

Irodánk

Személyesen is várjuk bemutatótermünkben és irodánkban, ahol raktárkészletünkből azonnal vásárolhat, illetve a megrendelt termékeket átveheti.

Szállítás

Raktári termék esetén a 15.00 óráig leadott megrendelést még aznap elküldjük a GLS futárral, ami másnap munkaidőben kerül kiszállításra.

Raktárkészlet - Szállítás Németországból

Nagy raktárkészletünk teszi lehetővé vevőink gyors és problémamentes kiszolgálását, egyéni igényeikhez való gyors alkalmazkodást. - Németországból heti rendszerességgel érkezik áru, így raktáron nem található termék esetén is gyors kiszolgálást tudunk biztosítani. Sűrgős szállítással kapcsolatosan, kérjük hívja munkatársainkat a 453-0169 ill. 453-0170 telefonszámon hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óra között