Szolgáltatás

Gyakran feltett kérdések

Gyakori kérdések

A GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) oldalon megtalálja a válaszokat a rendeléssel, szállítással, reklamációval, katalógussal és a honlappal kapcsolatos kérdésekre.

Csomagolás és szállítás

Hogyan kapom meg a megrendelt terméke(ke)t?
Kétféle módon kaphatja meg a megrendelt árut. Vagy a GLS futárszolgálattal, melynek költsége függ a csomagok számától és súlyától, vagy személyesen irodánkban a Hunor u. 44-46. szám alatt.

Igény esetén lehetőség van közvetlen szállításra is a BLICKLE gyárból, a szállítási költségről érdeklődjön munkatársainknál a 06 (1) 453-0169 számon.

Kérhetek egyedi csomagolást?
Fenolik hőálló kerekeinket és görgőinket alapesetben légpárnás tasakban szállítjuk. Lehetőség van azonban a többi kerekeinkre és görgőinkre is külön egyedi szállítási szolgáltatást igényelni, mely a termékek egyesével történő csomagolását tartalmazza. Az egyedi csomagolás díja értéktől és mérettől függetlenül termékenként 300,-Ft + Áfa.
Az egyedi csomagolási igényüket kérjük, előre jelezzék!
Az egyedi csomagolás igénybevétele esetén a megrendelést követő munkanapon történő kiszállítást nem tudjuk garantálni.

Mekkora lehet a csomag és mennyibe kerül a szállítás?
A csomagok szállítását a GLS Hungary végzi.
A maximális súly 35 kg, a maximális hosszúság 2 m. (felár esetén 3 m) lehet.

A szállítási költségek a csomagok mérete szerint a következők:
0 - 10 kg = 990,- Ft + ÁFA
10,1 - 35 kg = 2500,- Ft + ÁFA
Utánvételi díj bruttó 50 000 Ft-ig*:
990,- Ft + ÁFA
Egyedi csomagolás költsége (kerék/görgő / db) **:
300,- Ft/db + ÁFA
* Bruttó 50.000,-ft felett csak előreutalással lehet vásárolni, utánvéttel nem. Megértésüket köszönjük.

** Fenolik hőálló kerekeinket és görgőinket alapesetben légpárnás tasakban szállítjuk!


Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelt terméke(ke)t ?
A GLS futárszolgálat a megrendelt termékeket a felvételt követő munkanapon szállítja ki.
Csomagkézbesítés Magyarországon háztól házig, hétfőtől-péntekig, munkaidőben történik.

Amennyiben a kézbesítés sikertelen volt, a GLS kisérletet tesz egy második kézbesítésre, mielött a csomagot visszajuttatná cégünkhöz.


Rendelés

Hogyan tudok rendelni?
A kiválasztott áru megrendelhető telefonon a 06 (1) 453-0169 számon, faxon a 06(1) 453-0170 számon, vagy az Interneten ( info@roll-n.hu ).

Milyen hamar kapom meg a megrendelt terméke(ke)t?
Raktári termék esetén a 15.00 óráig leadott megrendelést még aznap el tudjuk küldeni GLS futárral, ami másnap munkaidőben kerül kiszállításra.
Amennyiben olyan terméket rendel, melyet Németországból kell rendelnünk (előzetesen telefonon egyeztetjük Önnel), és a BLICKLE gyárban raktári tétel, 1-1/5 héten belül be tudjuk hozni Budapestre (megrendelés napjától függően).
Amennyiben a megrendelt terméket le kell gyártani, a szállítási határidőt egyeztetjük a gyárral és Önt a megadott elérhetőségen értesítjük.

Olaszországból származó áruk esetén - amennyiben a termék nincsen raktáron - 2-3 hét szállítási határidővel kell számolni (telephelyünkig).

További, a szállítási határidővel kapcsolatos kérdéseire a 06 (1) 453-0169 telefonszámon kap felvilágosítást.

Ha módosítani szeretném a rendelésem, meddig tehetem meg?
A 15.00 óráig leadott rendeléseket 15.30 óráig lehet módosítani!
Ezt követően a csomaghoz már nem tudunk hozzányúlni.

Ha az árut közvetlenül a gyárból kell megrendelnünk, legkésöbb keddenként 09.00 óráig tudjuk a megrendelt tételt módosítani. A szállítmány keddenként 13.00 körül indul el Budapestre (Blickle termék esetén !).

Vélemények - Reklamáció

Hová fordulhat, ha észrevétele van egy szolgáltatásunkkal kapcsolatban?
Véleményét, észrevételeit az info@roll-n.hu címen várjuk!

Mit tegyen, ha reklamációt szeretne tenni?
BLICKLE, az alapanyagok választékából csak a legjobbat vételezi, és a kiválasztott anyagok gondos vizsgálatokon mennek keresztül. Mindemellett valamennyi kerék és görgő, minden egyes munkafolyamat végén vizsgálat alá kerül. Ettől függetlenül előfordulhatnak gyártásból adódó hibák. Reklamáció előtt kérjük, olvassa el “2.0 Hibás használat“ pontot.

Ahhoz, hogy a reklamációval érdemben foglalkozni tudjunk, szükségünk van a reklamált termék valamennyi részére, mert a BLICKLE cég minőségvizsgáló részlege ezek, valamint a felhasználási körülmények lehető legpontosabb ismeretének birtokában tudják eldönteni a reklamáció jogosságát. A reklamált terméket minden esetben kiküldjük a BLICKLE cég németországi gyárába.

A reklamáció mellé kérjük töltse ki a reklamacios_lista.doc dokumentumot és küldje el az info@roll-n.hu e-mail címre, vagy a 06 (1) 453-0170 faxszámra.

A garanciákra vonatkozó további tájékoztatás a munkatársainktól kérhet a 06 (1) 453-0169 telefonszámon.

Visszacserélhetem a már megvásárolt árut?
Amennyiben raktári terméket vásárolt és a termék még nem volt használva, a törvényileg biztosított napon belül elállhat a vásárlástól.
Fontos azonban, hogy ez a jog csak akkor érvényesíthető, amennyiben a terméket még nem használta.
Amennyiben él ezen jogával, kérjük előre tájékoztassa cégünket! Valamint, az így visszaküldött termékek szállítási költségét is Önnek kell állni, és az eredeti postaköltség sem visszatéríthető az elállás esetén.
Szintén fontos szempont, hogy a visszaküldött termék még nem lehetett használatban, mivel használt termékek esetén az elállás nem érvényesíthető.

Abban az esetben, ha egyedi terméket rendel, vagy ha a terméket külön Németországból kellett rendelnünk az Ügyfél számára, minimum 20%-os értékvesztéssel tudjuk csak a rendelt árut visszacserélni és a Németországba való visszajuttatás költsége is az Ügyfelet terheli.

Csak használatmentes terméket áll módunkban visszacserélni !

A visszacserélés lehetőségéről érdeklődjön irodánkban a 06 (1) 453-0169 -es számon.

Katalógus

Mit tudhatok a Blickle G15 teljes katalógusról?

A Blickle már 60 éve testesíti meg a kiváló minőségű kerekek és görgők fogalmát. Termékei 100-nál több országban, a legkülönbözőbb iparágakban, kemény ipari körülmények között bizonyított. A Blickle több mint 30.000 féle, 20 és 50.000 kg közötti teherbírással rendelkező kerék és görgőtípust magába foglaló széles termékpalettával rendelkezik. Kitűnő hírnevét a termékek minősége mellett a szállítási megbízhatóságnak és a szolgáltatások széles skálájának köszönheti.

 

A 498 oldalas G15 teljes katalógus kerekek, fix- és forgóvillás görgők egyedülálló választékát kínálja a legtöbb felhasználási területre. A kerék+görgő szakmai tanácsadó 57 oldalon keresztül válaszolja meg a termékekkel kapcsolatos kérdéseit.


Hogyan kaphatok katalógust?
A G15 nagykatalógust személyesen átveheti a ROLL-N Kft. irodájában a Hunor u. 44-46. szám alatt, illetve kérésére eljuttatjuk Önhöz postai úton, vagy területi képviselőnk által.

A G15 nagykatalógust a 06 (1) 453-0169 telefonszámon, ill. az info@roll-n.hu E-Mail címre küldött levében tudja megrendelni.

Honlap

Milyen beállítások és milyen szoftverek szükségesek a honlap tökéletes megjelenéséhez?
Az oldalak optimális megjelenítéséhez minimálisan ajánlott az Internet Explorer böngésző 6, a Netscape 7.1 verziója, 1024x768 pixeles felbontással.

Az optimális megjelenítéshez ezen kívül engedélyezni kell a Java scriptek futtatását és a felugró, un. pop-up ablakokat.

A PDF file-ok olvasásához szüksége van az ingyenesen letölthető ADOBE ACROBAT READER programra.
Az EXCEL file-okat a MicrosoFtExcel program segítségével tudja megnyitni.
A WORD file-okat MicrosoFtWord, vagy bármely más szövegszerkesztő programmal tudja megnyitni.

Minden terméket megtalálok a honlapon?
A BLICKLE cég termékkínálata összességében húszezres nagyságrendre rúg. A honlapon bemutatott termékek számát igyekszünk folyamatosan bővíteni. A “Termékkeresés“ menüpontra kattintva három különböző módon kereshet a BLICKLE termékek között. Az adatbázisban megtalálhatja az összes termék valamennyi kivitelét.

Más gyártók termékei a “Termékek“ menüpont alatt találhatók. A termékeket folyamatosan töltjük fel az oldalra.

Bár a szerkesztés során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, előfordulhat, hogy egyes adatok hibásak, ezért elnézést kérünk. A megjelent adatok valóságtartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni.