Szolgáltatás

Szakmai tanácsadó

B. Kerekek és görgők kiválasztásának kritériumai

9. Opciók / Tartozékok

Blickle Kerék- és forgófejfék "ideal-stop" (kiegészítő rendelési kód: -IS) általános felhasználású görgők és nagyteherbírású görgők számáraBlickle Kerék- és forgófejfék “ideal-stop” (kiegészítő rendelési kód: -IS) általános felhasználású görgők és nagyteherbírású görgők számára

Ennél a fékrendszernél a forgófej és a kerék elforgását egy nagyon stabil biztonságos és hosszú életű, nyomáson alapuló fékmechanizmus akadályozza meg. A forgófejben található kúpfék miatt nincs kopás. A féknyomás be- és utánállítható. A fékrendszer különlegessége az egy helyben maradó fékkar, amely nem fordul el a villával, és így mindig azonos helyen lehet működtetni.

Ez a tartozék az LK, LH és LEX 160 mm-es és 200 mm átmérőknél szállítható. "Ideal stop" felhasználása esetén az LK és LH sorozat görgőinek beépítési magassága 17 mm-rel nagyobb, mint "ideal stop" nélkül. "Ideal stop" nélkül szerelt görgők beépítési magasságának kiegyenlítéséhez szállítható egy műanyag adapterlap (rendelési jelzés: AP3).
Lásd "Opciók/Tartozékok" alatt a különböző táblázatokban.


Blickle Kerék- és forgófejfék "stop- top" (kiegészítő rendelési kód: -ST) általános felhasználású görgők és nagyteherbírású görgők számáraBlickle Kerék- és forgófejfék "stop- top" (kiegészítő rendelési kód: -ST) általános felhasználású görgők és nagyteherbírású görgők számára

Ez a "frontfék" egy nyomáson alapuló elfordulást gátló Kerék- és forgófejfék, amely stabil, biztonságos, hosszan tartó működésre lett kialakítva. A fékező nyomás be- és utánállítható.
A fékkar forgóíve a kerék fordulósugarán belül van.

Letölthető pdf formátumban