Termékeink

BLICKLE kerekek és görgők

Kerékböngésző

BLICKLE ipari kerék és görgő kereső szolgáltatás

Honlapunk szolgáltatása, hogy az interneten keresztül is segítünk az igényeinek megfelelő kerék vagy görgő kiválasztásában. Az ikonokra kattintva Ön egy új ablakban a Blickle Németország adatbázisára kapcsolódik, ahol magyar nyelven tud a mintegy 20.000 kerék- és görgővariáció között keresgélni.

A keresés három módon történhet:

Irányított keresés

Irányított keresésAzon felhasználók részére, akik még nem ismerik a különböző szakkifejezéseket ez a keresési mód a legmegfelelőbb. A termék kiválasztásában segítenek az ikonok ill. magyarázó leírások.


Irányított keresés
 

Interaktív keresés

Interaktív keresésAmennyiben tisztában van a kerék pontos paramétereivel, töltse ki a táblázatot. A bal alsó sarokban láthatja, hogy hány kerék- ill. görgőtípus felel meg a bejelölt paramétereknek. A "mehet" gomb lenyomása után egy új ablakban megjelenik az adott paramétereknek megfelelő kerekek ill. görgők listája. A típusjelzésre kattintva pontos adatokat kaphat a kiválasztott termékről.

Interaktív keresés
 

Termékkód keresés

Interaktív keresésAmennyiben ismeri a keresett termék kódját, írja be a keresési mezőbe, majd a "Keresés" gombra kattintva megjelennek a kerék ill. görgő adatai. A termék nevére kattintva részletes leírás kaphat a típusról.

Termékkód keresés
 

SZÜKSÉGE VAN TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA?  
Nézze meg a BLICKLE G14 katalógust.
Közvetlen telefonszám: +36 1 453-0169 vagy +36 1 453-0170