ROLL-N

Szállítási feltételek

Termékszállítás

Átvétel budapesti raktárunkban

Önnek lehetősége van a terméket, megrendelését követően telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül átvenni budapesti raktárunkban.
Raktárunk nyitva tartása: munkanapokon 8.00-16.00 óráig.
Kérjük, hogy személyes átvétel esetén minden esetben győződjön meg az átvett termékek pontos darabszámáról és típusáról, mert az átvételt követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhozszállítás egész Magyarország területén

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat ill. kapacitásaink erejéig saját kollégáink végzik kizárólag munkanapokon és munkaidőben.

Az árut a megrendelést követően, telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük Önnek. A házhozszállítás napját előzetes egyeztetés után az Önnek legalkalmasabb időpontban végezzük. Kérjük, hogy amennyiben a szállítási címen nem tartózkodik állandóan, telefonos elérhetőségét megrendelésében feltétlenül közölje a könnyebb kézbesíthetőség érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott telefonszámot a GLS futárszolgálatnak átadjuk és információ átadását követően semmilyen felelőséget nem vállalunk!

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.
Utánvételes fizetés esetén a megrendelés ellenértékét a GLS futárnak kell kifizetni. Kérjük, hogy utánvételes fizetés esetén minden esetben figyeljen a pontos elszámolásra, mert az ebből eredő problémákért a cégünk felelőséget nem vállal.

Az alábbi táblázatban találja tájékoztató jellegű árainkat a házhozszállítás szolgáltatás igénybevételéhez:
A 3 m-nél hosszabb áruk szállítása csak előzetes egyeztetés alapján vállalható, max. 2 munkanapos szállítási határidővel, a következő településekre: Győr, Balatonszentgyörgy, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc és Szeged, Siófok.


Szállítási díjak:
0 - 10 kg = 1200,- Ft + ÁFA/csomag
10,1 - 40 kg = 1690,- Ft + ÁFA/csomag
Utánvételi díj:
690,- Ft + ÁFA
Egyedi díjak:
Termék megnevezése Díj / darab
molnárkocsi 3.200,- Ft + ÁFA
platós kézikocsi 3.700,- Ft + ÁFA
raklapemelő (béka) 5.500,- Ft + ÁFA
fémprofilok (max. 40 kg / köteg)
3,1 - 6 m hosszúság között
szállítási cím és súly függő!
kérje egyedi ajánlatunkat!
A fenti árak tájékoztató jelegűek!
Az áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.
A megrendelt termék pontos szállítási költsége függ a csomagolhatóságtól, rész - és összsúlytól és a méretektől. Kérem, hogy a pontos szállítási költségről ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy e-mailben érdeklődjön.
Telefonszám: (06 1) 453-0169

Fontos!
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.