Szolgáltatási filozófiánk – ügyfélfilozófiánk.

Mi itt vagyunk az Ön számára.

Helyszíni támogatás a termékválasztásnál az Ön alkalmazásához, vagy műszaki információs anyagok a weboldalunkon: a legkülönbözőbb kommunikációs csatornákon és kapcsolattartási módon állunk rendelkezésére! Személyes kapcsolattartók, átfogó termékkatalógus, speciális témákra szakosodott brosúrák vagy műszaki CAD-adatok – a tanácsadás és a szolgáltatások széles kínálatára támaszkodhat.

Ügyfélszolgálat

Az innováció nem korlátozódik a termékekre. Folyamatosan bővítjük szolgáltatási és tanácsadási kínálatunkat. Ügyfélszolgálatunk lényege a szakértő munkatársak által az irodában és a területen nyújtott hozzáértő és személyes tanácsadás, de folyamatosan bővítjük digitális kínálatunkat is.

Ügyfélszolgálat

Kerék & Görgő szakmai tanácsadó

Mit értünk “elülső” vagy “hátulsó” fékrendszer alatt? Mi a különbség az elektromosan vezetőképes és az antisztatikus kerekek között? Vagy hogyan befolyásolja a hideg és a meleg hatása a teherbíró képességet?
Ezekre és sok más kérdésre is választ kaphat online útmutatónkban.

Szakmai tanácsadó

Letöltések

Kerekeink és görgőink CAD-rajzaira van szüksége, hogy előre be tudja őket építeni a tervezésnél? Vagy szeretne többet megtudni a katalógusunk egyik adott fejezetéről? A legfrissebb híreket keresi, vagy érdeklődni szeretne a Blickle tanúsítványairól? Mindezeket az információkat a letöltőközpontban találja.

CAD-Letöltések

Gyorsan, egyszerűen és ingyenesen tölthet le CAD fájlokat különböző formátumokban

CAD-Rajzok

Brosúrák és szórólapok

Itt megtalálja az összes brosúrát és szórólapot a vállalat, a termékek és a karrier témakörében.

Brosúrák

Katalógusfejezet

Itt letöltheti a G16 teljes katalógus minden egyes fejezetét.

G15 Fejezetek (HU) G16 Fejezetek (DE) G16 Fejezetek (EN)

Tanúsítványok

Itt letöltheti a minőséggel, a környezetvédelemmel és az energiával kapcsolatos tanúsítványainkat.

Tanúsítványok