G16

A TELJES KERÉK- ÉS GÖRGŐKATALÓGUS

G16 – Megérkezett az új teljes katalógus

635 oldalnyi kerék és görgő minden felhasználási célra

Az új teljes katalógusban 635 oldalon mindenki megtalálja saját felhasználási céljára a megfelelő kereket vagy görgőt. A 12 új keréksorozattal és a 44 új görgősorozattal a termékek száma ismét jelentősen megnőtt az előző katalógushoz képest. A G16 katalógus 30 000 terméket tartalmaz kb. 635 oldalon. Nem csak a POTHS, ALB és a POBS sorozatokat vettük fel alapprogramunkba, hanem az olyan újdonságokat is, mint a FLOW műanyag villás görgőt, vagy a Vulkollan poliuretán futófelületű kerekeket. A kiterjedt emelőgörgő-sorozat is helyet kapott az új katalógusban.
Mivel az antisztatikus és elektromosan vezetőképes kerekek és görgők jelentősége egyértelműen megnőtt az elmúlt években, az új Blickle katalógusban ehhez az alkalmazási területhez új fejezetet („Antisztatikus és elektromosan vezetőképes kerekek”) hoztunk létre. A nagy teherbírású görgők területén is újdonságokról számolhatunk be: Az LSD-GSPO 500PR nagy teherbírású görgő kivételes, 30 000 kilogramm teherbírásával tűnik ki.

Ön a gyártásbiztonság témájával foglalkozik a termelésben? Ezen a téren is hasznos újdonsággal szolgálhatunk. Ugyanis felvettük az alapprogramba a Blickle FS-lábvédőjét a különböző villasorozatokhoz

Az alaptermékek mellett az egyedi megoldások fejezete is lényegesen több helyet kapott az új katalógusban. Itt átfogó áttekintést adunk a gyakran igényelt egyedi kivitelekről, fék- és rögzítőrendszerekről vagy kerék-párokról. Az ErgoMove sorozatú modulárisan felépített elektromos hajtásrendszereink is bemutatásra kerülnek. Ha fontos Önnek a munkahelyi ergonómia is, és szívén viseli a munkatársai egészségét, mindenképpen megéri egy pillantást vetni ezekre az oldalakra.

Ha továbbra sem találja meg azt, amit keresett ebben az átfogó alapprogramban, tervezőink szívesen dolgoznak Önnel közösen az egyedi megoldás kifejlesztésén. A már megvalósított egyedi kivitelek áttekintése itt található online is – vagy tudassa velünk közvetlenül is az igényeit a Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.