Röviden összefoglaLva

 

A Bilz precíziós ékpapucsok a nagy felfekvési felületük révén optimális alátámasztást és merevséget biztosítanak a gépágyak részére, ezzel biztosítva a megfelelő rezgésszigetelést és a szerkezeti zajszigetelést.
Számos nagyságban és méretben, valamint szabadon álló, lecsavarozható és átcsavarozható kivitelben kaphatók!

Tartalom

– Precíziós ékpapucsok
– Tartozékok
– Általános információk

PK sorozat

Elsősorban olyan gépekhez ajánlott, amelyek nem rendelkeznek rögzítőfurattal a gépágyon.

További információ

PKA sorozat

Nagy nyomóerővel rendelkező gépekhez, amelyek szilárd rögzítést igényelnek a gépágyhoz.

További információ

PKD sorozat

Olyan gépekhez használják, amelyeket a kedvezőtlen súlypontviszonyok és alacsony saját merevség miatt a padlóhoz kell rögzíteni.

További információ

PKAK sorozat

Gépágyra csavarozható és a szögeltérések kiegyenlítésére használható, különösen a magas geometriai követelményekkel rendelkező gépekhez ajánlott.

További információ

PKDK sorozat

A talajhoz rögzíthető és a szögeltérések kiegyenlítésére használható, különösen a geometriával szemben magas követelményeket támasztó gépekhez.

További információ

PKA-AL sorozat

Könnyen beállítható, nagyon jó kopásállósággal rendelkező ékpapucs, amely különösen alkalmas EMC- és tisztatérben történő alkalmazásra, a gépágyhoz csavarozható.

További információ

PKD-AL sorozat

Könnyen beállítható, nagyon jó kopásállósággal rendelkező ékpapucs, amely különösen alkalmas EMC- és tisztatérben történő alkalmazásra, a padlóhoz rögzíthető.

További információ

PKAK-AL sorozat

Könnyen beállítható ékpapucs, nagyon jó kopásállósággal, különösen alkalmas EMC- és tisztatérben történő alkalmazásokhoz. A gépágyhoz csavarozható és a szögeltérések kiegyenlítésére használható.

További információ

PKDK-AL sorozat

Könnyen beállítható ékpapucs, nagyon jó kopásállósággal, különösen alkalmas EMC- és tisztatérben történő alkalmazásokhoz. A padlóhoz rögzíthető és a szögeltérések kiegyenlítésére használható.

További információ

Ékpapucstartozékok

Tartozékaink kiegészítik a precíziós ékpapucsokkal szemben támasztott követelményeket és így elősegítik az ideális gépbeállítást.

További információ

SZINTEZŐELEMEK

Általános INFORMÁCIÓK

 

A Bilz szintezőelemek gépek rezgés- és szerkezethang-szigetelt telepítéséhez használatosak. A karbantartásmentes géplábak biztosítják a gépek egyszerű és pontos beállítását, és számos különböző változatban kaphatók. Az alkalmazástól és a terheléstől függően lehet kiválasztani a megfelelő méretet és szigetelőlemez-talpat. A szintezési tartomány a kiválasztott csavarhosszúságtól függ, és az Ön egyéni igényei szerint állítható be.

Nagyon jó rezgéscsillapító tulajdonságuk optimális berugózást és szintszabályozást biztosítanak mind statikus, mind dinamikus terhelés esetén.

  • Az alkalmazott szigetelőlap típusa a cikkszámban található, pl. a BNSH 80/50 B50 szigetelőlemezzel van szerelve, a BNVS 50/30W B30W szigetelőlemezzel stb.
  • A megadott maximális terhelés a gép statikus és dinamikus terheléséből tevődik össze.
  • Optimális szigetelőhatás a megadott maximális terhelés kb. 80-90 %-ánál érhető el
  • Megengedett hőmérséklet-tartomány: -20 °C és +80 °C között.
  • A rendelkezésre álló csavarok a tartozékok között találhatók. A szállítás az anyákat és az alátéteket tartalmazza.

A technikai változások fenntartva.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha az Ön számára megfelelő méret, szín, lemeztípus vagy menetes szár nem szerepel a listában. Standard megoldásaink és színeink mellett számos speciális megoldással is rendelkezünk. Szívesen adunk Önnek tanácsot.